Zvěřinová pečeně v hrnci, pomalu vařená s cibulí, krémovou houbovou polévkou a kořením. Je to jednoduchý a chutný způsob, jak si vychutnat zvěřinu.
Ingredience
- 1,4 kg vykostěné zvěřinové pečeně
- 1 velká cibule nakrájená na plátky
- 1 lžíce sójové omáčky
- 1 lžíce worcestrové omáčky
- 1 lžíce česnekové soli
- ¼ lžičky mletého černého pepře
- 1 balení (28 g) suché cibulové polévkové směsi
- 1 plechovka (310 g) kondenzované houbové polévky
Recept je na 6 porcí.
Postup
- Očistěte zvěřinovou pečeni a vložte ji do pomalého hrnce.
- Pokryjte ji plátky cibule a posypte sójovou omáčkou, worcestrovou omáčkou, česnekovou solí a pepřem.
- V malé misce smíchejte cibulovou polévkovou směs a kondenzovanou polévku.
- Směs nalijte na zvěřinu.
- Přikryjte a vařte na nízkém stupni po dobu 6 hodin.