
Recept na Okonomiyaki
Tento recept na okonomiyaki dokazuje, že večeře na všední den nemusí být nudná. Uvaříte...
Zeleninová jídla jsou velmi oblíbená, a to především v případě, že je třeba si „odpočinout“ od masových pokrmů. Bezmasá jídla jsou skvělou volbou i v horkých letních dnech. Navíc jsou rychlá, zdravá, nenáročná na přípravu, lehká do žaludku a přesto dokážou skvěle zasytit.
Nejčastější využití má cuketa, brokolice, květák, dýně, rajčata, papriky, mrkev či brambory. Ze všech surovin se dá připravit mnoho receptů, ať už jsou to různé placky, bramboráčky, pyré, polévky. Navíc se z těchto surovin dá připravit i skvělá grilovaná zelenina, která se může podávat jako příloha či samotná jen s nějakým dipem.
Recept na Okonomiyaki
Tento recept na okonomiyaki dokazuje, že večeře na všední den nemusí být nudná. Uvaříte...
Recept na pečenou dýni kabocha
Tento snadný recept na pečenou kabochu je vynikající přílohou! Sladkou dýni doplňují...
Jak vařit špagetovou dýni – recept
Špagetová dýně, také známá jako "spaghetti squash", je výjimečně chutnou a všestrannou...
Recept na těstoviny primavera
Těstoviny primavera jsou jedním z klasických receptů na těstoviny. Připravíte je z...
Recept na vaječné muffiny
Tyto muffiny jsou inspirované klasickou vaječnou frittatou. Připravte si je k snídani, nebo...
Recept na domácí křen
Domácí nakládaný křen je vynikající koření, které dodá pikantní a pikantní chuť...
Studená špenátová roláda
Studená slaná roláda se špenátem je vhodná jako slaný pokrm například na oslavu jako...
Recept na zeleninový salát s krevetami a domácí zálivkou
Tento barevný salát kombinuje čerstvé krevety, okurky, artyčoky a cherry rajčátka s...
Plněné paprikové lusky v rajské omáčce – recept
Papriky, plněné mletým masem a doplněné rajskou omáčkou, jsou letním klasickým pokrmem. V...
Recept na dokonalou pečenou zeleninu
Upečte si sezónní zeleninu a užijte si lahodný pokrm, který můžete snadno připravit i den...
Recept na snadnou dušenou mrkev
Mrkev se svým zářivě oranžovým odstínem a zemitou sladkostí je všestranná zelenina,...
Recept na brokolici vařenou na páře
Naučte se, jak pokaždé dokonale připravit brokolici v páře. Dochuťte ji solí, pepřem a...
Recept na nejlepší smažené žampiony
Smažené žampiony jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů mezi milovníky hub. Tato...
Hovězí maso v mrkvi – Recept
Hovězí maso a mrkev jsou jedny z nejoblíbenějších ingrediencí v kuchyni po celém světě....
Recept na restované zelené fazolky s česnekem
Milujete zelené fazolky? Zkuste si je udělat podle klasického receptu s česnekem. Zelené...
Recept na zelené fazolky na másle a česneku
Zelené fazolky na másle a česneku skvěle vypadají, výborně chutnají, a představují...
Recept – dušená mrkev s hráškem
Dušená mrkev s mraženým hráškem - klasická příloha. Tyto barevné recepty si zamilují...
Recept na nejlepší tomatovou omáčku
Po vyzkoušení této jednoduché a snadné směsi s česnekem a oreganem už nikdy nekoupíte...
Recept na nejlepší pečené papriky
Pečené papriky jsou ochucené olivovým olejem, oreganem a drcenou červenou paprikou....
Recept na jalapeños plněné sýrem ve slanině
Rozpůlené papričky jalapeños plněné smetanovým a strouhaným sýrem, paprikou a česnekem a...
Recept na smažené zelené fazolky se zázvorem a cibulkou
Smažené zelené fazolky s čerstvým zázvorem a cibulí jsou zdravou a snadnou přílohou....
První příkrmy pro miminka – recepty
V dnešní době převažuje názor, že nejlepším časem, kdy začít s prvními příkrmy...
Čínské nudle a omáčka – s kuřecím masem, zeleninou a smažené – recept
Nudle jsou základem čínské kuchyně a jsou součástí tamní stravovací kultury již po...
Fazole vs. fazolky – a jak připravit ke steaku
Fazole i zelené fazolky patří do čeledi luštěnin, ale jsou mezi nimi některé důležité...
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang