Výborný recept na koprovou omáčku

Koprová omáčkaOmáčkyOmáčky a dipy
koprova-omacka-2902683

Hledáte koprovou omáčku k lososovi nebo k oblíbeným rybám či mořským plodům? Tato verze se zakysanou smetanou je skvělou přílohou. Podle chuti můžete přidat více citronu nebo hořčice.

Příprava

  • Příprava: 5 minut
  • Vaření: 5 minut
  • Počet porcí: 4 porce

Ingredience

  • ½ šálku zakysané smetany
  • 1 a ½ lžíce dijonské hořčice
  • 1 lžíce citronové šťávy
  • 2 lžičky nasekaného čerstvého kopru

Postup

  1. Zakysanou smetanu, hořčici, citronovou šťávu a kopr šlehejte, dokud se dobře nespojí.
  2. Před podáváním vychlaďte.

Koprová omáčka – recept se smetanou potěší všechny milovníky klasické české kuchyně.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang