Na Velikonoce se hodí svěží a chutný vajíčkový salát. Samotná příprava salátu je velice jednoduchá a svižná.
Na tento velký svátek nemohou tradičně chybět vajíčka a jarní cibulka. Zdravý salát je nenáročný na výrobu a přinese atmosféru svátků jara pro celou rodinu.
Ingredience
- 180 g tofu natural
- 3 polévkové lžíce zakysaného sójového nápoje
- 2 polévkové lžíce dijonské hořčice
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 1 svazek jarní cibulky
- 1 čajová lžička citronové šťávy
- pepř, sůl, chilli a česnek na dochucení
Postup
- Z tofu odstraníme veškerou přebytečnou vodu.
- Vidličkou ho rozdrobíme na malé kousky.
- Přidáme ostatní ingredience.
- Pořádně promícháme.
- Dochutíme a podáváme s křupavým pečivem.