Jednoduchý recept na Tater Tots připravíte za půl hodiny.
Příprava
- Příprava: 15 minut
- Vaření: 15 minut
- Celkem: 30 minut
- Počet porcí: 6
Ingredience
- 12 plátků slaniny, příčně rozříznuté na poloviny
- 24 zmrazených bramborových nugetek (například Tater Tots), částečně rozmražených
- 4 plátky ostrého sýra čedar, každý nakrájený na 6 malých kousků
- 3 lžičky pálivé omáčky (např. Frank’s RedHot) nebo podle chuti
- 24 párátek
Postup
- Předehřejte troubu na 230 °C.
- Plech na pečení vyložte pečicím papírem.
- Každý plátek slaniny položte na pracovní plochu.
- Do středu každého plátku slaniny položte bramborový nuget.
- Uprostřed každého bramborového nugetu udělejte zářez a do zářezu vložte kousek sýra čedar.
- Každou nugetku potřete trochou pálivé omáčky.
- Každou nugetku omotejte slaninou, zajistěte párátkem a přeneste na připravený plech.
- Pečte v předehřáté troubě, dokud nejsou nugety propečené a slanina křupavá, 15 až 20 minut.