Snadné a rychlé sýrové hranolky s čedarem se podávají se slaninou a namočené v rančerském dresinku.

Ingredience

  • 3 plátky slaniny
  • 1 balení (795 g) mražených hranolků
  • 1 šálek strouhaného sýra cheddar
  • rančerský dresink

Postup

  1. Slaninu vložte na velkou pánev a na středním plameni ji za občasného otáčení opékejte, dokud rovnoměrně nezhnědne, asi 10 minut.
  2. Plátky slaniny nechte okapat na papírových utěrkách.
  3. Rozdrobte je.
  4. Předehřejte troubu na 205 °C.
  5. Na plech položte kus hliníkové fólie.
  6. Hranolky rozložte v jedné vrstvě na plech.
  7. Pečte v předehřáté troubě 15 až 20 minut dozlatova a dokřupava.
  8. Předehřejte brojler.
  9. Hranolky posypte sýrem a nadrobenou slaninou.
  10. Opékejte, dokud se sýr nerozpustí, 1 až 2 minuty.
  11. Podávejte s rančerským dresinkem.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang