Snadné a rychlé sýrové hranolky s čedarem se podávají se slaninou a namočené v rančerském dresinku.
Ingredience
- 3 plátky slaniny
- 1 balení (795 g) mražených hranolků
- 1 šálek strouhaného sýra cheddar
- rančerský dresink
Postup
- Slaninu vložte na velkou pánev a na středním plameni ji za občasného otáčení opékejte, dokud rovnoměrně nezhnědne, asi 10 minut.
- Plátky slaniny nechte okapat na papírových utěrkách.
- Rozdrobte je.
- Předehřejte troubu na 205 °C.
- Na plech položte kus hliníkové fólie.
- Hranolky rozložte v jedné vrstvě na plech.
- Pečte v předehřáté troubě 15 až 20 minut dozlatova a dokřupava.
- Předehřejte brojler.
- Hranolky posypte sýrem a nadrobenou slaninou.
- Opékejte, dokud se sýr nerozpustí, 1 až 2 minuty.
- Podávejte s rančerským dresinkem.