Jednoduchá a plnohodnotná večeře, na kterou máte suroviny často doma. Je tak snadná na přípravu a díky vaření na jedné pánvi je úklid hračka.
Ingredience
- 500 g libového mletého hovězího masa
- 200 g celozrnných makarónů, nebo jiných těstovin
- 3 hrnky hovězího vývaru
- 3/4 hrnku odtučněného mléka
- 3 lžíce kečupu
- 2 lžičky steakového koření
- 1 lžička hořčice
- 1/4 lžičky sušené cibule
- 1 hrnek strouhaného čedaru
- pažitka
Postup
- Ve velké pánvi orestujte hovězí maso na středním ohni 6-8 minut nebo dokud nezrůžoví a nerozpadne se na drobky a přebytečnou vodu slijte.
- Vmíchejte těstoviny, vývar, mléko, kečup, steakové koření, hořčici, sušenou cibuli a přiveďte k varu.
- Snižte teplotu a vařte odkryté 10-15 minut nebo dokud těstoviny nezměknou. Vmíchejte sýr, dokud se nerozpustí. Posypte pažitkou.