Domácí zvěřinová paštika ve skleničce
Rok od roku je snazší koupit kus zvěřinového masa i pro rodiny, kde neholdují myslivosti....
Čerstvý chléb z domácí pekárny, čerstvé rohlíky, housky nebo bagetka a k tomu skvělá domácí paštika.
Paštika je delikatesa z vnitřností, zejména z jater, která mohou být vepřová, hovězí či drůbeží.
Udělat domácí paštiku není nic náročného. Navíc se dají domácí paštiky různě dochutit, ať už brusinkami, bylinkami nebo česnekem. Skvěle se hodí pro studenou kuchyni nebo na obložené mísy.
Domácí zvěřinová paštika ve skleničce
Rok od roku je snazší koupit kus zvěřinového masa i pro rodiny, kde neholdují myslivosti....
Recept na paštiku z kuřecích jater
Pokud chcete, můžete kuřecí játra před přípravou receptu namočit asi na hodinu do mléka....
Paštika se šalvějí a koňakem
Rozhodla jsem se paštiku udělat svou, domácí, poctivou, ve které budou jen samé dobré...
Divoká zvěřina – nejlepší recepty
Máte rádi zvěřinu? Zarytí masožrouti asi odkývají, protože to je prostě maso, ale...
Recept – bramborová paštika
Ingredience: 6 vařených brambor ve slupce3 lžíce krupice1,5 dcl vody5 vajec4 stroužky...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang