Chutná špenátová směs naplní chlebovou misku. Celá rodina si ho zamiluje.
Ingredience
- 1 balení zakysané smetany
- 1 kelímek majonézy
- ½ balení mraženého sekaného špenátu, rozmrazeného a osušeného
- 1 plechovka vodních kaštanů, kaštany okapané a nasekané
- 1 balení suché pórkové polévkové směsi, nebo koupený pórek nakrájený na kolečka
- 1 bochník kulatého kváskového chleba
Postup
Krok 1
Ve střední míse smíchejte zakysanou smetanu, majonézu, špenát, vodní kaštany a suchou pórkovou polévku. Chlaďte v chladničce 6 hodin nebo přes noc.
Krok 2
Odřízněte vrchní část kulatého chleba a vyjměte měkký vnitřek, aby zůstala pevná chlebová mísa. Naplňte ji špenátovou směsí. Odstraněné kousky chleba natrhejte na kousky k namáčení do dipu.