Horký špenátovo-artyčokový dip – recept

OmáčkyOmáčky a dipyZeleninové omáčky

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Doba vaření: 5 minut
  • Obtížnost: Snadné

Ingredience

  • 1 šálek rozmrazeného nasekaného špenátu
  • 1 a 1/2 šálku rozmražených nakrájených artyčokových srdíček
  • 185 g smetanového sýra
  • 1/4 šálku zakysané smetany
  • 1/4 šálku majonézy
  • 1/3 šálku strouhaného parmazánu
  • 1/2 lžičky červených pepřových vloček
  • 1/4 lžičky soli
  • 1/4 lžičky česnekového prášku

Postup

  1. Špenát a artyčoky uvaříme v 1 šálku vody doměkka a scedíme. Tekutinu vylijeme.
  2. Smetanový sýr ohřejeme v mikrovlnné troubě, dokud není horký a měkký. Vmícháme ostatní přísady a podáváme horké.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang