Nadýchaný a krémový dýňový dip, který se skvěle hodí ke grahamovým sušenkám a perníčkům.
Příprava
- Příprava: 15 minut
- Přídavný čas: 2 hodiny
- Celkem: 2 hodiny 15 minut
- Počet porcí: 20
Ingredience
- 1 balení změklého smetanového sýra
- 1 šálek dýňového pyré
- ½ šálku moučkového cukru
- 2 lžičky koření na dýňový koláč
- 1 balení mražené šlehačky, rozmražené
Postup
- V míse vyšlehejte elektrickým mixérem krémový sýr do hladka.
- Vmíchejte dýňové pyré, dokud nebude hladké.
- Do směsi rovnoměrně vmíchejte moučkový cukr a dýňové koření.
- Vmíchejte šlehačku.
- Mísu přikryjte fólií a dejte do chladničky, aby se chutě spojily, asi 2 hodiny.