Svačiny, které při prázdninových cestách neuspí
Ať už jedete na dovolenou autem z Plzně do Beskyd, nebo z Čáslavi do Chorvatska,...
Slané pečivo skrývá všechny různé druhy, od rohlíků a housek až po slané drobné pečivo. Základem pro dobré slané pečivo je disponovat kvalitními surovinami a správným postupem při přípravě.
Velkým pomocníkem při výrobě slaného pečiva je zajisté domácí pekárna, která dokáže připravit lahodné domácí pečivo. Skvělý je z chléb z pekárny, který má křupavou kůrku a každý si ho může udělat dle vlastní chuti.
Svačiny, které při prázdninových cestách neuspí
Ať už jedete na dovolenou autem z Plzně do Beskyd, nebo z Čáslavi do Chorvatska,...
Sýrové snacky Madeland a Niva – novinky, které potěší všechny sýrové gurmány
Sýr! Heslo, které vám nejen při focení vykouzlí úsměv na tváři. Spokojeně se budete...
Sýrový croissant s paprikou marinovanou v domácím pestu
Když dětem připravujeme zdobené snídaně, zůstávají nám často zbytky různobarevných...
Venkovská ciabatta s provensálským kořením plněná pošírovanými kuřecími prsy
Venkovská ciabatta s provensálským kořením plněná pošírovanými kuřecími prsy je...
Topinky s houbami podle Kerryan Dunlop
Nedávno se nám dostala do ruky úplně nová "Moje rodinná kuchařka" z produkce “Jamie...
Aperitivo Moment – borůvkovo-fialkové Cinzano, sýrové toustíky s jarními pomazánkami a vaflové tyčinky s růžovo-malinovým dipem
V rámci FOODBLOGu ROKU se koná ještě taková menší soutěž v soutěži – Aperitivo...
Zrají ostružiny – vyzkoušejte kaiserky s ostružinovo-hořčičnou omáčkou
Málokdy se ostružiny dostanou až do kuchyně. Pomalu dozrávající plody ze všech známých...
Servírování na party
Dnešní příspěvek je spíš tip na servírování než recept. Tvar rustikální bagety s...
10 bruschetových variací
Zde jsou oblíbené italské kombinace známé bruschety. Základ je stále stejný –...
Hotovo do 15 minut – Norsko-libanonská fúze
Bageta s uzeným lososem a čerstvým sýrem je notoricky známá a oblíbená, není se čemu...
Kanapky z celozrnné bagety s dýňovým pyré
Celozrnná bageta se záparou. Tmavá bageta vyrobená z celozrnné pšeničné mouky, díky...
Croissant s domácím máslem z lískových oříšků
Je načase zkusit výrobu vlastního oříškového másla. Na přípravu budete potřebovat...
Kanapky z celozrnné bagety Caprese
Ingredience: Celozrnná bageta se záparou a ovsenými vločkami je vyrobená z celozrnné...
Oštěpek – tradiční slovenský sýr
Slovenské sýry jsou dodnes oblíbené i v Česku, každý si vzpomene na korbáčiky, parenice,...
V „starých dobrých časech“ vařili i muži
Kaiserka s mákem hraje hlavní roi tohoto receptu. Je to světlé pšeničné pečivo s měkkou...
Létem vonící rajčatová bruschetta
Být vegetariánem je v létě tak snadné! Ze všech stran se na vás usmívají plody, které...
Ďábelské tousty – Recept
Ingredience 4 krajíce chleba4 krůtí prsapepřsůlčesnekkečuptatarkachilli...
Jednoduché topinky – recept
Ingredience 10 dkg salámu (jakéhokoliv)8 krajíců chleba na topinky16 plátků sýra4...
Ďábelské tousty
Ingredience 4 krajíce chleba4 krůtí prsapepř, sůl, česnekkečuptatarkachilli...
Jadranské topinky I. – recept
Ingredience 200 g vepřové kýtysůl a pepřcibuleplnotučná hořčicekečup4 krajíčky...
Recept – čorba
Ingredience: cibulemrkevmletá paprikabramborykuřecí masoosolený...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang