Jednohubky ze sedmizrnného rohlíku s křepelčími vajíčky
Malá křepelčí vajíčka jsou ideální ke zdobení jednohubek. Mají tu správnou velikost,...
Čerstvý rohlík s máslem a domácí šunkou. Takový pokrm představuje častou volbu k snídani, svačině nebo večeři pro studenou kuchyni. Pro domácí pečivo se nabízí využití domácí pekárny, a péct tak čerstvé rohlíky a housky kdy se člověku zachce.
Velmi oblíbené jsou housky a rohlíky jako příloha k různým salátům, grilovanému masu, rybám, zelenině či sýrům. Nemusí se vždy jednat o klasické rohlíky či housky, dají se sehnat i velmi oblíbené pivní rohlíky, plněné slané pečivo nebo oblíbené francouzské bílé bagety.
Housky a rohlíky mají samozřejmě i vícero využití, než jen jako pokrm. Dají se využít starší rohlíky nebo housky na knedlíky či usušené pečivo na domácí strouhanku.
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang