Připravte si s námi tyto lákavé sendviče s pomalu pečeným hovězím masem, krémovou barbeque omáčkou a přílohou podle vaší chuti.
Ingredience
- 2 lžičky sušeného celeru
- 2 lžičky mletého černého pepře
- 1 a ½ lžičky soli
- 1 lžička sušeného česneku
- 1 lžička sušené cibule
- 2 lžičky worcestrové omáčky
- 1,3 kg hovězího hrudí
- 1 šálek ruského dresinku
- 1 šálek barbeque omáčky
- 8 rozpůlených housek
Postup
- V malé misce smíchejte celer, pepř, sůl, sušený česnek a cibuli a vmíchejte worcestrovou omáčku. Směs rozetřete po celém hovězím.
- Maso vložte do pomalého hrnce. Přikryjte a vařte na nízkém stupni, dokud hovězí maso nezměkne a nepůjde snadno roztrhnout vidličkou, přibližně 8 hodin.
- Přeneste hovězí maso na prkénko a roztrhejte ho na malé kousky pomocí dvou vidliček.
- 1/2 hrnku tekutiny z pomalého hrnce přelijte do hrnce. Vmíchejte ruský dresink a barbeque omáčku a přiveďte k varu.
- Vraťte trhané hovězí do pomalého hrnce. Přidejte směs na barbeque, přiklopte a vařte na nízkém stupni, dokud se chutě nespojí, přibližně 1 hodinu.
- Na rozkrojené housky dejte vrstvu hovězího masa a omáčky a doplňte oblíbenou zeleninou.