Tento recept na pomalé vaření Vám umožní vychutnat si opravdu všechny chutě, které sendviče s kuřecím masem nabízí.
Ingredience
- 1 středně velká cibule nakrájená nadrobno
- 1 plechovka (170 g) rajčatového protlaku
- 1/4 šálku kuřecího vývaru se sníženým obsahem sodíku
- 2 lžíce hnědého cukru
- 1 lžíce jablečného octa
- 1 lžíce žluté hořčice
- 1 lžíce worcestrové omáčky
- 2 stroužky česneku, mleté
- 2 lžičky chilli
- 3/4 lžičky soli
- 1/8 lžičky kajenského pepře
- 680 g kuřecích prsou bez kůže a kostí
- 6 celozrnných hamburgerových housek, rozdělených na části
Recept je na 6 porcí.
Postup
- V malé misce smíchejte prvních 11 ingrediencí.
- Kuře vložte do tříkilového pomalého hrnce.
- Zalijte omáčkou.
- Přikryté vařte na nízkém stupni, dokud kuře nezměkne, asi 4-5 hodin.
- Vyjměte kuře a nechte ho mírně vychladnout.
- Maso rozdrobte dvěma vidličkami.
- Vraťte ho do pomalého hrnce a prohřejte.
- Podávejte na houskách.