Tyto sendviče se tradičně připravují v USA po Dnu díkůvzdání, kdy je potřeba zužitkovat zbytky krůtího masa. Můžete samozřejmě připravit i se zbylým kuřetem.
Ingredience
- 700 g krůtího masa nakrájeného na plátky
- 1/2 hrnku zbylé krůtí omáčky
- vývar nebo voda (v případě potřeby na zředění omáčky)
- 4 velké krajíce rustikálního chleba
Postup
- Na pánvi zahřejte omáčku, až začne bublat. Pokud je omáčka příliš hustá, zřeďte ji trochou vývaru nebo vody.
- Do omáčky přidejte kousky nakrájeného vařeného krůtího masa. Obalte je v omáčce ze všech stran a zahřívejte, dokud se maso neprohřeje.
- Na talíř položte plátek chleba, navrch položte plátky krůtího masa a přelijte omáčkou.