Roztavený sýr mezi dvěma kousky dozlatova opečeného chleba. Vyladili jsme klasiku a výsledkem je dokonalý sendvič s grilovaným sýrem.
Ingredience
- 8 plátků bílého chleba
- 4 lžíce kvalitní majonézy
- 4 lžíce másla pokojové teploty
- 60 g čedaru
Postup
- V malé misce smíchejte majonézu a máslo, dokud se úplně nespojí.
- Sendviče sestavte tak, že na jednu stranu každého krajíce chleba namažete směs másla a majonézy.
- Na vnitřní stranu chleba přidejte 1/2 šálku strouhaného sýra a navrch položte druhý kousek chleba, který je připraven se stejnou kombinací másla a majonézy.
- Připravený sendvič vložte na studenou litinovou pánev a zapněte nízkou teplotu.
- Pečlivě sledujte, zda se máslo s majonézou nepřipaluje, a jakmile je jedna strana dozlatova opečená, obraťte ji a pokračujte druhou stranou.
- Jakmile jsou obě strany dozlatova opečené, přendejte na talíř a podávejte.