Tyto sendviče jsou připraveny z hovězí svíčkové, sýra a směsi z lahodného koření a bylinek.
Ingredience
- ½ lžičky soli
- ½ lžičky černého pepře
- ½ lžičky papriky
- ½ lžičky chilli
- ½ lžičky cibulového prášku
- ½ lžičky česnekového prášku
- ½ lžičky sušeného tymiánu
- ½ lžičky sušené majoránky
- ½ lžičky sušené bazalky
- 450 g hovězí svíčkové, nakrájená na tenké proužky
- 3 lžíce rostlinného oleje
- 1 cibule nakrájená na plátky
- 1 zelená paprika, nakrájená na plátky
- 85 g švýcarského sýra nakrájeného na tenké plátky
- 4 podélně rozdělené rohlíky
Postup
- V malé misce smíchejte sůl, pepř, papriku, chilli, cibulový prášek, česnekový prášek, tymián, majoránku a bazalku.
- Hovězí maso vložte do velké mísy. Posypte ho směsí koření a promíchejte, aby se obalilo.
- Na pánvi rozehřejte 1/2 oleje na středně vysoké teplotě. Přidejte hovězí maso a opečte je do požadované propečenosti. Vyjměte na talíř.
- Na pánvi rozehřejte zbývající olej. Přidejte cibuli a zelenou papriku a restujte je do změknutí.
- Rozehřejte troubu (gril).
- Uvařené hovězí maso rozdělte na dno 4 rohlíků. Obložte je cibulí a zelenou paprikou a posypte plátkovým sýrem.
- Pečte v předehřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí.
- Přiklopte vrchní částí rohlíků a podávejte.