Recept na sendvič s filadelfským steakem

Hlavní jídlaHovězí masoMasoSendvičeSlané receptySnacky
sendvic-s-filadelfskym-steakem

Tyto sendviče jsou připraveny z hovězí svíčkové, sýra a směsi z lahodného koření a bylinek.

Ingredience

  • ½ lžičky soli
  • ½ lžičky černého pepře
  • ½ lžičky papriky
  • ½ lžičky chilli
  • ½ lžičky cibulového prášku
  • ½ lžičky česnekového prášku
  • ½ lžičky sušeného tymiánu
  • ½ lžičky sušené majoránky
  • ½ lžičky sušené bazalky
  • 450 g hovězí svíčkové, nakrájená na tenké proužky
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 1 cibule nakrájená na plátky
  • 1 zelená paprika, nakrájená na plátky
  • 85 g švýcarského sýra nakrájeného na tenké plátky
  • 4 podélně rozdělené rohlíky

Postup

  1. V malé misce smíchejte sůl, pepř, papriku, chilli, cibulový prášek, česnekový prášek, tymián, majoránku a bazalku.
  2. Hovězí maso vložte do velké mísy. Posypte ho směsí koření a promíchejte, aby se obalilo.
  3. Na pánvi rozehřejte 1/2 oleje na středně vysoké teplotě. Přidejte hovězí maso a opečte je do požadované propečenosti. Vyjměte na talíř.
  4. Na pánvi rozehřejte zbývající olej. Přidejte cibuli a zelenou papriku a restujte je do změknutí.
  5. Rozehřejte troubu (gril).
  6. Uvařené hovězí maso rozdělte na dno 4 rohlíků. Obložte je cibulí a zelenou paprikou a posypte plátkovým sýrem.
  7. Pečte v předehřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí.
  8. Přiklopte vrchní částí rohlíků a podávejte.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang