Recept na sendvič pastrami ve francouzském dipu

Hovězí masoMasoSendvičeSlané receptySnackySnídaně

Sendviče French Dip se připravují snadněji, než si myslíte. Určitě k nim vyzkoušejte omáčku au jus.

Ingredience

  • 500 g nakrájeného hovězího masa Pastrami deli
  • 4 rohlíky hoagie
  • 8 plátků sýra provolone nebo 1 a 1/2 hrnku strouhaného sýra mozzarella
  • 10-12 žampionů nakrájených na silné plátky
  • česneková sůl a černý pepř, podle chuti
  • 1 a 1/2 šálku hovězího vývaru

Postup

  1. Žampiony osmahněte dozlatova a do měkka.
  2. Podle chuti je posypeme česnekovou solí a pepřem.
  3. Houby vyjměte z pánve a dejte stranou.
  4. Na stejné pánvi (bez čištění) přidejte 1 a 1/2 šálku hovězího vývaru a několik minut povařte, aby se mírně zredukoval.
  5. Vývar ochuťte podle chuti (chcete, aby byl aromatický pro použití jako dip) a poté jej stáhněte z ohně – tento vývar je vaše omáčka „au jus“.
  6. Rozpalte velkou pánev na středním ohni.
  7. Přidejte malý kousek másla, a když máslo zasyčí, opečte na něm řeznou stranu závitků jen do zlatova.
  8. Maso pastrami rovnoměrně rozdělte na čtyři sendviče.
  9. Navrch dejte sýr a žampiony.
  10. Zapékejte při teplotě dokud se sýr nerozpustí a maso není horké.
  11. Každý sendvič podávejte s jednotlivým ramekinem AuJus – Dipu ke každému soustu.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang