Stále jste nenašli ideální recept na máslový krém, který by dovedl váš vychytaný dort k dokonalosti? Vyzkoušejte tento recept, s nímž vykouzlíte máslový krém jako od profesionála.
Ingredience
- 0,5 hrnku másla o pokojové teplotě
- 2 hrnky moučkového cukru, prosátého
- 1,5 lžičky vanilkového extraktu
- 2 lžíce mléka
- 3 kapky potravinářského barviva nebo podle potřeby (nepovinné)
Postup
- Máslo utřete v míse do hladké a nadýchané konzistence.
- Postupně zašlehejte moučkový cukr, dokud se zcela nevstřebá.
- Vmíchejte vanilkový extrakt.
- Přilijte mléko a šlehejte další 3 až 4 minuty.
- Přidejte potravinářské barvivo a šlehejte třicet sekund dohladka nebo do dosažení požadované barvy.