Tento recept na mexické kuře je snadným předkrmem s atmosférou fiesty.
Příprava
- Příprava: 15 minut
- Vaření: 25 minut
- Celkem: 40 minut
Ingredience
- Olej ve spreji
- 4 kuřecí prsa bez kůže a kostí
- 1 stroužek česneku, rozdrcený
- 1 špetka soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka mletého kmínu
- 1 šálek salsy
- 1 šálek strouhaného sýru Cheddar
Postup
- Předehřejte troubu na 190 °C.
- Rozpalte vymaštěnou pánev na středním ohni. Kousky kuřete potřete česnekem, solí, pepřem a kmínem podle chuti a vložte je na rozpálenou pánev. Smažte 10 až 15 minut, dokud kuře nezhnědne z obou stran.
- Kuře přendejte do zapékací misky, polijte salsou a posypte sýrem, pečte v předehřáté troubě, dokud sýr nezačne bublat a nezhnědne, zhruba 15 až 20 minut.