Zapečený pangasius – recept
Ingredience 4 kusy pangasiabrambory1 větší mrkev1 menší pórek200 g zakysané smetany150 g...
Sumec svou chutí připomíná kapra a je jednou z největších sladkovodních ryb v celé Evropě. Pro sumce je charakteristické, že nemá šupiny a poznat je na první pohled dle svých dlouhých vousů.
Samotné maso ze sumce obsahuje málo kostí, avšak je nutné vždy stáhnout kůži. Díky svému velkému obsahu tuku se skvěle hodí na grilování nebo smažení a přesto zůstane velmi chutný a šťavnatý. Doplnit se dá o různé marinády a na stole o různé saláty či jiné přílohy.
Delikatesou je ovšem uzený sumec, který se dá rovněž využít na mnoho způsobů, ať už do salátů, na obložené mísy, do studené kuchyně či jen s pečivem.
Zapečený pangasius – recept
Ingredience 4 kusy pangasiabrambory1 větší mrkev1 menší pórek200 g zakysané smetany150 g...
Zapečený pangasius s rajčaty a nivou – recept
Ingredience rybí filé pangasiussůl a pepřhladká moukasladká paprikachilliolejrajčataniva...
Smetanový pangasius – recept
Ingredience 1 balení pangase1 smetana ke šlehánícitrónsůlkoření na rybystrouhaný...
Pangasius v těstíčku – recept
Ingredience 500 g filetů z pangasiasůl a pepřlimetka nebo citronhrubá moukaolej na...
Pangasius v sýru – recept
Ingredience filety pangasiusjakékoliv kořenísýr na strouháníolivový...
Pangasius v pivním těstíčku – recept
Ingredience 4 porce pangasia (nebo jiné ryby)1 vejce100 ml světlého pivahladká...
Pangasius v krustě – recept
Ingredience pangasiusmražená zeleninová směskoření na rybybílý jogurtvejcestrouhaný...
Pangasius se zeleninou a kuskusem – recept
Ingredience Vše podle počtu strávníků: filety pangasiazelenina (jakákoli jakou doma...
Zapečený pangasius na citrusech – recept
Ingredience 500 g pangasia1 smetana nebo šlehačka na vařenísýr na strouhání1...
Pangasius v zámeckém těstíčku – recept
Ingredience 4 ks pangasiasůl2 vejce70 g bílého vína70 g mléka150 g polohrubé...
Pangasius ve slanince
Ingredience 4 porce pangasia8 plátků anglické slaniny4 stroužky česneku1 cibulehladká...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang