
Pangasius se sýrovou peřinkou – Recept
Ingredience 600 g filetů z pangasia400 g čerstvého listového špenátu500 g brambor...
Sumec svou chutí připomíná kapra a je jednou z největších sladkovodních ryb v celé Evropě. Pro sumce je charakteristické, že nemá šupiny a poznat je na první pohled dle svých dlouhých vousů.
Samotné maso ze sumce obsahuje málo kostí, avšak je nutné vždy stáhnout kůži. Díky svému velkému obsahu tuku se skvěle hodí na grilování nebo smažení a přesto zůstane velmi chutný a šťavnatý. Doplnit se dá o různé marinády a na stole o různé saláty či jiné přílohy.
Delikatesou je ovšem uzený sumec, který se dá rovněž využít na mnoho způsobů, ať už do salátů, na obložené mísy, do studené kuchyně či jen s pečivem.
Pangasius se sýrovou peřinkou – Recept
Ingredience 600 g filetů z pangasia400 g čerstvého listového špenátu500 g brambor...
Pangasius s brokolicí – Recept
Ingredience 4 filety pangasebrokoliceprovensálské bylinkyčesnek se solíkarismetana150 g...
Křupavý pangasius – Recept
Ingredience 4 filety z pangasia1 velký sáček slaných česnekových brambůrků100...
Nejlepší recept na smaženého sumce
Všechny milovníky ryb zajisté potěší tento recept, díky kterému si doma snadno...
Pangasius v troubě – recept
Ingredience pangasiussůlkmínsolčankasladká paprikakoření na rybyčesnekjarní...
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang