Hotovo do 15 minut – Norsko-libanonská fúze
Bageta s uzeným lososem a čerstvým sýrem je notoricky známá a oblíbená, není se čemu...
Losos je nejoblíbenější mořskou rybou, a to díky své chuti a jednoduchému tepelnému zpracování. Navíc, filety z lososa, ve většině nemají žádné kosti.
Z lososa se dá připravit mnoho pokrmů. Ať už jako grilovaná ryba, s různými saláty, s těstovinami a smetanovou omáčkou či se dá z lososa připravit výborný rybí tatarák.
Uzený losos se naopak skvěle hodí ke studené kuchyni s pečivem či na rybí pomazánku.
Losos díky své chuti a malému obsahu tuku je skvělý i pro děti či při dietní stravě. Výborný je také s grilovanou zeleninou či americkými bramborami.
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang