Do křupava pečený filet z candáta s kroupovým rizotem
Candát je jednou z nejchutnějších sladkovodních ryb. Dravá ryba z čeledi okounovitých se...
Rizoto je skvělou volbou pro dietnější stravu, kdy lze uvařit mnoho druhů rizot. Na rizoto je přímo speciální rýže, která se nazývá arborio, je kulatá a po uvaření je na povrchu měkká a uvnitř trošičku tužší.
Rizoto může být doplněno drůbežím masem nebo i vepřovým trhaným masem. Je ovšem možné uvařit i bezmasé rizoto, které je s houbami a je krémové. Do rizota se také skvěle hodí i krevety. Pokud se pustíte do vegetariánské nebo veganské verze rizota, doplňte jej fazolkami na kyselo.
Oblíbeným rizotem bývá také paella, kdy je rýže doplněna o mořské plody.
Do křupava pečený filet z candáta s kroupovým rizotem
Candát je jednou z nejchutnějších sladkovodních ryb. Dravá ryba z čeledi okounovitých se...
Recept – kuřecí rizoto
Ingredience: 1/2 kg kuřecích prsíček2 sáčky rýžemrkevpérkukuřicehrášekpaprikakari...
Kroupoto s červenou řepou a kozím sýrem
Pomalu, ale jistě se ze mě stává vegetarián. Vegetariánství jsem se velmi dlouho...
Krémové dýňové risotto z pečené dýně
Dýně jsou skvělou surovinou, se kterou se v kuchyni dají vytvořit doslova zázraky. Jedním...
Zapečená rýže
Připravte si rychlý pokrm ze zbytků, který bude velmi rychle hotový a chutný. Pokud nechcete...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang