Remuládovou omáčku v louisianském stylu snadno připravíte z majonézy, koření, křenu a pálivé omáčky. Je hotová za pouhých 10 minut.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Celkem: 10 minut
Ingredience
- 1 a 1/4 šálku majonézy
- 1/4 šálku hořčice (pokud možno kreolské)
- 1 lžíce sladké papriky
- 1 až 2 lžičky cajunského nebo kreolského koření
- 2 lžičky připraveného křenu
- 1 lžička šťávy z nakládaných okurek
- 1 lžička pálivé omáčky
- 1 velký stroužek česneku, rozetřený a rozmačkaný
Postup
- Všechny ingredience smíchejte ve střední míse.
- Začněte s 1 lžičkou cajunského nebo kreolského koření a podle chuti přidejte zbývající lžičku.
- Remuláda je lepší, když ji necháte několik hodin odležet, aby se chutě spojily.
- Uchovávejte v chladu.