Ingredience:
- 300g bůčku
- 250g česnekových výhonků
- 1/2 salátové okurky
- 1 lžička cukru
- sůl
- 1 lžíce octa
- 3 lžíce sójové omáčky
- vegeta
- glutasol
- 1 červená paprika
Postup:
Papriku nakrájenou na kostičky podusíme do měkka. Bůček nakrájíme na kostičky a vložíme na rozpálenou suchou teflonovou pánev. Čekáme, až maso pustí tuk.
Poté přidáme výhonky česneku nakrájené na cca 2 cm dlouhé kousky (výhonky by měly být bez zárodků květenství).
Vše osolíme a opékáme asi 10 minut.
Přidáme na kousky nakrájenou salátovou okurku a promícháme. Necháme ještě chvíli vařit a dochutíme cukrem, octem, sójovou omáčkou, vegetou a glutasolem.