Tropický rumový punč ze tří druhů rumu, grenadiny, ananasové šťávy, čerstvé limetkové šťávy a pomerančové šťávy – osvěžující letní drink.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Celkem: 10 minut
Ingredience
- 2 a ½ šálku ananasové šťávy
- 2 a ½ šálku pomerančové šťávy
- 1 šálek rumu o obsahu 151 procent (například Bacardi)
- ½ šálku tmavého rumu (například Meyer’s)
- ¼ šálku rumu s kokosovou příchutí (například Malibu)
- ¼ šálku čerstvé limetkové šťávy
- 3 lžíce grenadinového sirupu
- 1 pomeranč nakrájený na plátky
- 1 limetka nakrájená na plátky
- 1 citron nakrájený na plátky
Postup
- V míse na punč smíchejte ananasový džus, pomerančový džus, rum, tmavý rum, rum s kokosovou příchutí, limetkovou šťávu a grenadinový sirup.
- V punči plavou plátky pomeranče, plátky limetky a plátky citronu.
- Punč nalijeme do sklenic naplněných ledem nebo jej vychladíme v chladničce, dokud nebude připraven k podávání.