Recept na punč z jamajského rumu

KoktejlyNápoje
punh

Tropický rumový punč ze tří druhů rumu, grenadiny, ananasové šťávy, čerstvé limetkové šťávy a pomerančové šťávy – osvěžující letní drink.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Celkem: 10 minut

Ingredience

  • 2 a ½ šálku ananasové šťávy
  • 2 a ½ šálku pomerančové šťávy
  • 1 šálek rumu o obsahu 151 procent (například Bacardi)
  • ½ šálku tmavého rumu (například Meyer’s)
  • ¼ šálku rumu s kokosovou příchutí (například Malibu)
  • ¼ šálku čerstvé limetkové šťávy
  • 3 lžíce grenadinového sirupu
  • 1 pomeranč nakrájený na plátky
  • 1 limetka nakrájená na plátky
  • 1 citron nakrájený na plátky

Postup

  1. V míse na punč smíchejte ananasový džus, pomerančový džus, rum, tmavý rum, rum s kokosovou příchutí, limetkovou šťávu a grenadinový sirup.
  2. V punči plavou plátky pomeranče, plátky limetky a plátky citronu.
  3. Punč nalijeme do sklenic naplněných ledem nebo jej vychladíme v chladničce, dokud nebude připraven k podávání.

Kategorie:

Koktejly | Nápoje
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang