Ingredience
- 175 ml čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
- 75 ml čerstvě vymačkané limetkové šťávy
- 150 ml kvalitního zlatého rumu
- 50 ml cukrového sirupu
- troška grenadinového sirupu
- troška hořké Angostury
- kostky ledu k podávání
- štědrá špetka čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku
- 2 silné plátky pomeranče na ozdobu
- třešně maraschino na ozdobu
Recept
- Krok 1 – Do velkého džbánu nalijte šťávy, rum, cukrový sirup, grenadinu a hořkou Angosturu a dobře promíchejte. Vložte do lednice a nechte 1 hodinu chladit.
- Krok 2 – Podávejte na kostkách ledu, posypte muškátovým oříškem a ozdobte plátkem pomeranče a třešní maraschino, napíchnutou na koktejlovou tyčinku.