Punč s rumem – recept

Koktejly

Ingredience

  • 175 ml čerstvě vymačkané pomerančové šťávy
  • 75 ml čerstvě vymačkané limetkové šťávy
  • 150 ml kvalitního zlatého rumu
  • 50 ml cukrového sirupu
  • troška grenadinového sirupu
  • troška hořké Angostury
  • kostky ledu k podávání
  • štědrá špetka čerstvě nastrouhaného muškátového oříšku
  • 2 silné plátky pomeranče na ozdobu
  • třešně maraschino na ozdobu

Recept

  • Krok 1 – Do velkého džbánu nalijte šťávy, rum, cukrový sirup, grenadinu a hořkou Angosturu a dobře promíchejte. Vložte do lednice a nechte 1 hodinu chladit.
  • Krok 2 – Podávejte na kostkách ledu, posypte muškátovým oříškem a ozdobte plátkem pomeranče a třešní maraschino, napíchnutou na koktejlovou tyčinku.

Kategorie:

Koktejly

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang