Kukuřično-amarantová kaše s kapkou růžové vody
Pamatujete, jak jsem se někdy v minulém nebo předminulém příspěvku radovala, že jsem už...
Každý se jednou učil vařit či péct. Recepty, které jsou určené pro začátečníky opravdu nejsou nijak složité. Postupy u těchto receptů jsou popsány podrobně, aby každý, kdo neumí úplně vařit se měl čeho chytit a jak správně jídlo dochutit.
V kuchařkách pro začátečníky je možné nalézt opravdu veškeré recepty, od předkrmů, po polévky, ať už vývary, houbové polévky či krémové polévky. Mnoho receptů na hlavní jídla, jako jsou různé omáčky, maso a také na přílohy k nim, od bramborových příloh až po knedlíky.
Začátečník zvládne i jednoduché moučníky, dezerty či dorty, těmi nejjednoduššími jsou zajisté nepečené dorty, které jsou pouze z piškotů, krému a ovoce.
Kukuřično-amarantová kaše s kapkou růžové vody
Pamatujete, jak jsem se někdy v minulém nebo předminulém příspěvku radovala, že jsem už...
Kuře obalené v lupínkách
Ingredience: 3 kuřecí prsní řízky1 vejce1 bílý jogurt1 lžička karisůlpepřšpetka...
Recept – jogurtové řízky s bramborem
Ingredience: kuřecí nebo vepřové maso na řízkybílý jogurtjedno...
Recept – slavnostní ovocný salát
Ingredience: 150 g pomeranče60 g grapefruitů50 g broskvového kompotu50 g zmrazených jahod...
Pomazánka z Nivy
Ingredience 100 g Nivy100 g pomazánkového másla1 lžíce mléka nebo 1 lžíce...
Jednohubky ze sedmizrnného rohlíku s křepelčími vajíčky
Malá křepelčí vajíčka jsou ideální ke zdobení jednohubek. Mají tu správnou velikost,...
Jarní detoxikace – je potřeba vyhnout se pečivu?
Detoxikace. Pojem, který se v posledních letech skloňuje ve všech pádech a je stálicí...
Zelňačka (bílá) – Recept
Ingredience bílé kysané zelíbramborypárky (nebo klobása)olej,cibulemouka (na cibulovou...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang