Recept na domácí křen
Domácí nakládaný křen je vynikající koření, které dodá pikantní a pikantní chuť...
Přílohy patří neodmyslitelně k hlavnímu jídlu a ačkoliv je zvykem mít přílohu na stejném talíři s ostatními surovinami, v dnešní době se čím dál více dávají přílohy na vedlejší talíř. Obvyklé je to především u bramborových příloh, jako jsou hranolky, americké brambory nebo krokety.
Mimo bramborových příloh se nabízí i mnoho druhů rýže nebo těstovin. Oblíbenými přílohami k omáčkám jsou bezpochyby knedlíky, ať už houskové, bramborové, kynuté, karlovarské nebo jen špekové knedlíky se zelím.
Velkou oblibou se v současné gastronomii těší i známý kuskus, bulgur nebo quinoa. Oblíbené bývají také luštěniny, které jsou nejvíce spojovány s uzeninami, především s uzeným masem.
V letních měsících v čase grilování je velmi oblíbenou přílohou grilovaná zelenina, a pokud je navíc vypěstovaná na vlastní zahrádce, to je teprve to pravé kouzlo. Jako příloha se dá také použít i salát nebo různé druhy pečiva.
Recept na domácí křen
Domácí nakládaný křen je vynikající koření, které dodá pikantní a pikantní chuť...
Recept na kokosovou jasmínovou rýži
Tato kokosová jasmínová rýže je jedním oblíbených receptů na rýži. Skvěle se hodí...
Recept jak uvařit červenou řepu
Přinášíme vám návod krok za krokem, jak uvařit řepu, dokud nebude dokonale měkká a...
Tradiční recept na vaječné nudle
Vaječné nudle jsou oblíbenou součástí mnoha kuchyní po celém světě a jsou známé svou...
Recept na pravé německé špecle
Špecle jsou tradiční německé noky. Na pánvi můžete také rozemlít několik kousků...
Brambora pečená v mikrovlnce – recept
Můžete strávit 15 minut předehříváním trouby a pak další hodinu pečením brambor, ale...
Knedlíky houskové z droždí – Recept
Houskové knedlíky patří mezi klasiky naší kuchyně. Naučíme vás, jak si připravit...
Recept na jednoduchý zelený salát
Zelené saláty jsou nejen osvěžující, ale také zdravou a chutnou alternativou pro všechny...
Recept na dokonalou pečenou zeleninu
Upečte si sezónní zeleninu a užijte si lahodný pokrm, který můžete snadno připravit i den...
Nakládaná červená řepa – recept
Červenou řepu lze nakládat od podzimu až hluboce do zimy. Tak dlouho při...
Recept na snadnou dušenou mrkev
Mrkev se svým zářivě oranžovým odstínem a zemitou sladkostí je všestranná zelenina,...
Krevety ve fritéze – recept
Smažené krevety jsou kulinářským požitkem, který v sobě spojuje šťavnatou chuť...
Recept na nejlepší sýrový dip
Sýrový dip je klasická svačinka, kterou si můžete vychutnat různými způsoby. Ať už si...
Recept na křupavou slaninu z horkovzdušné fritézy
Příprava křupavé slaniny v horkovzdušné fritéze je tak snadná. Takto připravenou slaninu...
Recept na salát Coleslaw z červeného zelí
Coleslaw je salát z bílého nebo červeného zelí a jeho příprava je snadná. Při...
Recept na křupavé bramborové placky
Bramboráky jsou mělce smažené placky z nastrouhaných nebo mletých brambor, macesové mouky...
Recept na brokolici vařenou na páře
Naučte se, jak pokaždé dokonale připravit brokolici v páře. Dochuťte ji solí, pepřem a...
Recept na nejlepší smažené žampiony
Smažené žampiony jsou jedním z nejoblíbenějších pokrmů mezi milovníky hub. Tato...
Křupavé pečené brambory – snadný recept
Z brambor si můžete připravit celou řadu různých pokrmů – například tyto křupavé...
Základní recept na černé fazole
Hledáte recept na černé fazole? Tato zdravá a chutná luštěnina má překvapivě velké...
Recept na hranolky z horkovzdušné fritézy
Připravte si mražené hranolky v horkovzdušné fritéze a uvidíte, že budou chutnat jako v...
Recept na pečené česnekové brambory
Brambory jsou univerzální pochoutkou a velmi oblíbenou přílohou k mnoha pokrmům. Mezi jedny...
Recept na restované zelené fazolky s česnekem
Milujete zelené fazolky? Zkuste si je udělat podle klasického receptu s česnekem. Zelené...
Recept na zelené fazolky na másle a česneku
Zelené fazolky na másle a česneku skvěle vypadají, výborně chutnají, a představují...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang