
Zapečený bulgur s hlívou ústřičnou a krůtím masem
Aby tu také byl nějaký recept s bulgurem pro ty, kteří jedí maso, přidáváme tipy na...
Samotný bulgur má své kořeny v Orientu a jedná se o nalámanou celozrnnou pšenici. Bulgur se dá použít jako příloha ke každému hlavnímu jídlu nebo i do polévek místo knedlíčků.
Bulgur se dá také využít namísto rýže do rizota. Nejchutnější je podávat bulgur s krůtím masem nebo pro vegetariány s tofu a zeleninou.
Zapečený bulgur s hlívou ústřičnou a krůtím masem
Aby tu také byl nějaký recept s bulgurem pro ty, kteří jedí maso, přidáváme tipy na...
Krémový bulgur se žampiony a sušenými rajčaty
Podzim je obdobím, kdy nám příroda dává bohatou úrodu hub, a není nic lepšího než si...
Cizrnový burger
Výborná bezmasá varianta burgerové placky, neboli karbanátku. Lze upravit i na veganskou...
Hrstková polévka, luštěninová – nejlepší recept
Výborná hrstková polévka není jen náhodnou směsicí ingrediencí, které člověku přijdou...
Jak uvařit bulgur
Bulgur je výživná a snadná celozrnná obilovina, která skvěle nahradí hnědou rýži nebo...
Bulgur s máslovou zeleninou
Sezóna farmářských trhů, čerstvé lokální zeleniny, bylinek a ovoce všeho druhu je v...
© 2025 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang