Recept na nejlepší pizza nákyp

PizzaSlané receptyZapečené těstoviny
Pizza nákyp

Tento recept využívá všech dobrých vlastností pizzy, které máme rádi, a kombinuje je s vaječnými nudlemi, abyste vytvořili skvělý nákyp.

Příprava

  • Příprava: 30 minut
  • Vaření: 30 minut
  • Celkem: 1 hodina
  • Počet porcí: 6 až 8

Ingredience

  • 2 šálky nevařených vaječných nudlí
  • 250 g libového mletého hovězího masa
  • 1 cibule, nakrájená nadrobno
  • 2 stroužky česneku, mleté
  • 1 zelená paprika, nasekaná
  • 1 šálek nakrájené pepperoni klobásy
  • 450 g omáčky na pizzu
  • 4 lžíce mléka
  • 1 šálek strouhaného sýra mozzarella

Postup

  1. Nudle uvařte podle návodu na obalu.
  2. Předehřejte troubu na 175 °C.
  3. Na středně velké pánvi na středním plameni osmahněte mleté hovězí maso s cibulí, česnekem a zelenou paprikou.
  4. Přebytečný tuk slijte.
  5. Vmíchejte nudle, pepperoni klobásu, pizza omáčku a mléko a dobře promíchejte.
  6. Tuto směs nalijte do dvou-čtvrtlitrové zapékací misky.
  7. Pečte 20 minut při teplotě 175 °C, posypte sýrem a pečte dalších 5 až 10 minut.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang