Zrají ostružiny – vyzkoušejte kaiserky s ostružinovo-hořčičnou omáčkou
Málokdy se ostružiny dostanou až do kuchyně. Pomalu dozrávající plody ze všech známých...
Křupavá kůrka, nadýchané těsto a neodmyslitelná vůně, tak takové je pečivo. Pro domácí pečivo je nejlepší volbou domácí pekárna, ve které je možné upéct veškeré druhy pečiva, ať už chléb, housky nebo rohlíky, tak i jakékoliv jiné slané pečivo.
Mimo slaného pečiva existuje ovšem i možnost sladkého pečiva, kterými jsou různé croissanty, ať už máslové nebo plněné džemem či čokoládou.
Pečivo neodmyslitelně patří i ke grilování či k salátům, kdy je servírováno jako příloha.
Zrají ostružiny – vyzkoušejte kaiserky s ostružinovo-hořčičnou omáčkou
Málokdy se ostružiny dostanou až do kuchyně. Pomalu dozrávající plody ze všech známých...
Pomazánka z uzeného pstruha podle Jamieho
Recepty Jamieho Olivera jsou původní, překvapivé a zdravé. Kdo umí číst, umí...
Servírování na party
Dnešní příspěvek je spíš tip na servírování než recept. Tvar rustikální bagety s...
Lilková caponata s multicereálním croissantem
Nechte se nachytat na krásný lesklý a orosený fialový lilek. Baklažánová barva s...
Hotovo do 15 minut – Norsko-libanonská fúze
Bageta s uzeným lososem a čerstvým sýrem je notoricky známá a oblíbená, není se čemu...
Kanapky z celozrnné bagety s dýňovým pyré
Celozrnná bageta se záparou. Tmavá bageta vyrobená z celozrnné pšeničné mouky, díky...
Croissant s domácím máslem z lískových oříšků
Je načase zkusit výrobu vlastního oříškového másla. Na přípravu budete potřebovat...
Pikantní sýrová pomazánka
Recept je variace jižanského receptu zvaného Pimento cheese. Na jihu Spojených států...
Kanapky z celozrnné bagety Caprese
Ingredience: Celozrnná bageta se záparou a ovsenými vločkami je vyrobená z celozrnné...
Lámankový chléb – recept
Základní lidskou potravinu tvoří už pět set generací chléb a pečivo. Jejich receptury...
Plněná bageta – recept
Plněné bagety vypadají na první pohled jako něco mezi Babicou a Hruškou, nenechte se ale...
Staročeská bageta s krůtími kuličkami
Staročeská bageta zdobená krůtími kuličkami. Ve druhém díle Sekáčů vám přinášíme...
Oštěpek – tradiční slovenský sýr
Slovenské sýry jsou dodnes oblíbené i v Česku, každý si vzpomene na korbáčiky, parenice,...
Chia raženka – pochoutka vhodná pro grilování i zdravou stravu
Nová chia raženka je typickým zástupcem vícezrnného pečiva, které by nemělo chybět v...
Domácí housky se semínky
Domácí housky se semínky, které se výborně hodí ke snídani i svačině. Příprava...
Sýrové špízy
Sýrové špízky. Řecký sýr halloumi má vynikající chuť a při grilování se neroztéká,...
Létem vonící rajčatová bruschetta
Být vegetariánem je v létě tak snadné! Ze všech stran se na vás usmívají plody, které...
Ďábelské tousty – Recept
Ingredience 4 krajíce chleba4 krůtí prsapepřsůlčesnekkečuptatarkachilli...
Hajducká polévka – recept
Ingredience 5 brambor2 krajíce chleba1 malá cibule1 klobása1/2 Masoxujarní...
Chlebová polévka se slaninou – recept
Ingredience 20 dkg chleba (i s kůrkou) 15 dkg slaniny 2 dl smetany 2 kostičky...
Jednoduché topinky – recept
Ingredience 10 dkg salámu (jakéhokoliv)8 krajíců chleba na topinky16 plátků sýra4...
Ďábelské tousty
Ingredience 4 krajíce chleba4 krůtí prsapepř, sůl, česnekkečuptatarkachilli...
Žebrácká — chlebová polévka – recept
Ingredience 3/4 litru vody200 g chlebasůlkmín1/4 litru kyselého mléka nebo smetany1 menší...
Knedlíky houskové s práškem – Recept
Ingredience 50 dkg hrubé mouky1 vejce½ prášku do pečiva1/4 l sodovky (mléka)sůl...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang