Pečeně Mississippi v sobě kombinuje lahodnou chuť masa, zelených fazolek a zeleniny, a skvěle vás zasytí ať už jako vydatný oběd, nebo jako večeře.
Příprava
- Příprava: 5 minut
- Vaření: 8 hodin
- Celkem: 8 hodin 5 minut
Ingredience
- Roštěnec (1,3 kg)
- Omáčka pepperoncini (1 balení)
- Hovězí omáčka (1 balení)
- Farmářský dresing (1 balení)
- Sůl a pepř na dochucení
Postup
Do pomalého hrnce vložte roštěnec, omáčky, sůl a pepř, a pečte při nejnižším stupni 8 hodin, dokud maso nebude možné rozdělit vidličkou. Vyjměte roštěnec, za pomoci dvou vidliček ho natrhejte na kousky, vraťte k omáčkám a celý pokrm před servírováním zabalte do alobalu, aby si maso uchovalo svou teplotu.