Pangasius v parmazánové krustě – recept

Hlavní jídlaMinutkyRybySumecSýry

Ingrediece

  • 4 filety pangasia
  • hrst jemně nastrouhaného parmazánu
  • černý pepř
  • 3-4 bílky
  • sůl
  • máslo na vymazání zapékací misky

Postup

Vymažeme máslem zapékací misku nebo pekáček, ve kterém budeme rybu zapékat. Bílky našleháme vidličkou v ploché misce nebo hlubokém talíři, přidáme hrst parmazánu a promícháme. Porce ryby osušíme a osolíme, lehce opepříme a obalíme v připravené směsi.

Přendáme do vymazané zapékací misky, zalijeme zbytkem směsi a pečeme při 230 °C asi 20 minut.  Jako přílohu zvolíme vařené nebo šťouchané brambory, plátek citrónu a lžičku brusinek.

IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang