Tyto vydatné ovesné vločky z pomalého hrnce jsou tak snadné.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 6 hodin
- Celkem: 6 hodin 10 minut
- Počet porcí: 6
Ingredience
- 3 a ½ šálku vody
- 1 šálek ovesných vloček
- 1 šálek oloupaného a nakrájeného jablka
- ½ šálku rozinek
- 2 lžíce másla
- 2 lžíce hnědého cukru
- 1 lžíce mleté skořice
- 1 lžička vanilkového extraktu
Postup
- V pomalém hrnci smíchejte vodu, ovesné vločky, jablka, rozinky, máslo, hnědý cukr, skořici a vanilku.
- Míchejte, dokud se vše dobře nespojí a cukr se nerozpustí.
- Přikryjte a vařte na nízkém stupni, dokud ovesné vločky nezměknou a nezískají krémovou konzistenci, 6 až 7 hodin.
- Chcete-li dosáhnout jemnější struktury, vařte 8 hodin.
Zdroj foto: Pexels