Na tento recept potřebujete kromě italské klobásky jen pár dalších surovin a lahodná omáčka k těstovinám je na světě.
Ingredience
- 1 malá cibule nakrájená nadrobno
- 1 malá zelená paprika, nakrájená na kousky
- 2 lžičky olivového oleje
- 3 stroužky česneku, mleté
- 5 italských klobás, nakrájených na plátky
- 1 plechovka nakrájených rajčat
- 1 plechovka rajčatového protlaku
- 1/4 hrnku vody
- 1 lžička cukru
- 1 lžíce italského koření
- 1/2 lžičky soli
- 1/2 lžičky pepře
- Horké uvařené špagety
Postup
- Ve velkém hrnci osmahněte na oleji cibuli a zelený pepř, dokud nezměknou. Přidejte česnek a vařte ještě 1 minutu.
- Vmíchejte klobásu, rajčata, rajčatový protlak, vodu, cukr a koření. Přiveďte k varu, snižte teplotu a přikryjte a vařte ještě 15 minut.
- Podávejte se špagetami nebo jinými těstovinami.