Ollies je cukrárna v Olomouci s příjemným posezením a ochotnou obsluhou. Výrobky jsou vyráběny z čerstvých surovin nejvyšší kvality bez chemických a umělých látek. Základy cukrárny sahají až do roku 1999. Cukrárna nabízí dorty, zákusky, sladké pečivo, makronky a zmrzliny.
Ollies je jedinečná cukrárna, která nabízí širokou škálu sladkých dobrot. Na trhu funguje již řadu let. Hlavním cílem cukrárny je nesejít z cesty kvality, originality, čerstvosti, vynalézavosti a zdravých surovin pro udržení přízně zákazníku. Originální přístup a jedinečná chuť dezertů je důvodem návštěvy tohoto místa.
První zákazníci zde mohli poprvé ochutnat tiramisu v roce 1999, které se vyprodalo do 4 hodin. To byla předzvěst toho, že Ollies bude oblíbené. V Ostravě se tou dobou prodávaly pouze tradiční české zákusky. Italské receptury tak přilákaly davy zákazníků.
Cukrárnu se stejným jménem je možné nalézt v Ostravě například v obchodním centru Avion Shopping Park. Ollies se stal totiž kvalitním řetězcem cukráren, které jsou nejen oblíbené pro vynikající zákusky, ale i z důvodu milé obsluhy.
Za vznikem řetězce cukráren stojí Ivo a Olga Gondkovi, nyní v tom pokračují jejich potomci, dcera Tereza a syn Jakub. Ti nabídku zákusků rozšířili a dnes je tu k mání přes více než 25 druhů dortů. Podle tradiční italské receptury se tu upeče denně téměř 200 kusů dortů.