Sladká, slaná, pikantní omáčka na steaky může být ideální pro výtečný plátek červeného masa.
Příprava
- Příprava: 5 minut
- Celkem: 5 minut
- Počet porcí: 4
Ingredience
- 2 lžíce balzamikového octa
- 2 lžíce worcestrové omáčky
- 2 lžíce kečupu
- 1 lžíce extra panenského olivového oleje
- 1 lžíce pálivé omáčky na bázi octa (například Frank’s nebo Crystal)
- 1 lžička dijonské hořčice
- 1 lžička medu
- sůl
- voda
Postup
- Ocet, worcestrovou omáčku, kečup, olej, pálivou omáčku, hořčici, med a 1 lžíci vody prošlehejte ve střední misce a osolte.
- Omáčku si můžete připravit 2 měsíce dopředu.
- Skladujte ji ve vzduchotěsné nádobě při pokojové teplotě.