Díky kombinaci pikantní omáčky a kuřecího vývaru je tento snadný recept velmi chutný!
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Vaření: 20 minut
- Celkem: 30 minut
Seznam ingrediencí
- 2 lžíce oleje
- 2 polévkové lžíce nakrájené cibule
- 1 ½ šálku nevařené bílé rýže
- 2 šálky kuřecího vývaru
- 1 šálek hrubé salsy
Recept je na 5 porcí.
Pokyny
- Krok 1 – Rozehřejte olej ve velké těžké pánvi na středním ohni. Vmíchejte cibuli a vařte ji asi 5 minut, dokud nezměkne.
- Krok 2 – Do pánve vmíchejte rýži a často míchejte. Když rýže začne hnědnout, vmíchejte kuřecí vývar a salsu. Snižte teplotu, přikryjte a vařte 20 minut, dokud se tekutina nevstřebá.
Výživové údaje – na jednu porci
- 286 kalorií
- bílkoviny 5,7 g
- sacharidy 50,9 g
- tuky 6,2 g
- cholesterol 2 mg
- sodík 696,6 mg