Nejlepší recept na marinádu Teriyaki

MarinádyOmáčkyOmáčky a dipySlané recepty
marinada-teriyaki-3496304

Kuřecí maso, steaky nebo jiné oblíbené maso marinujte v teriyaki marinádě alespoň 2 hodiny před grilováním.

Příprava

  • Příprava: 10 minut
  • Celkem: 10 minut
  • Počet porcí: 24 porcí

Ingredience na marinádu Teriyaki

  • 1 šálek sójové omáčky
  • 1 šálek vody
  • ¾ šálku bílého cukru
  • ⅓ šálku sušených cibulových vloček
  • ¼ šálku worcestrové omáčky
  • 3 lžíce bílého destilovaného octa
  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • 2 lžičky granulovaného česneku
  • 1 lžička nastrouhaného čerstvého zázvoru

Postup na marinádu Teriyaki

  1. Ve středně velké míse smíchejte sójovou omáčku, vodu, cukr, cibulové vločky, worcesterovou omáčku, ocet, olej, granulovaný česnek a zázvor.
  2. Míchejte, dokud se cukr nerozpustí.
IngredienceRecept

© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang