Tento recept na avokádový dresink je světlý, krémový a velmi snadný na přípravu. Můžete ho přidat do salátu nebo jím pokapat pečenou zeleninu.
Příprava
- Příprava: 10 minut
- Celkem: 10 minut
- Počet porcí: 4 až 6
Ingredience
- 1 zralé avokádo bez pecky
- ¾ šálku vody
- ¼ šálku extra panenského olivového oleje
- 3 lžíce citronové šťávy
- 1 lžíce čerstvého kopru
- ½ stroužku česneku
- ½ lžičky mořské soli
- čerstvě mletý černý pepř
Postup
- V mixéru smíchejte avokádo, vodu, olivový olej, citronovou šťávu, kopr, česnek, sůl a trochu čerstvého pepře.
- Rozmixujte do krémové konzistence a přelijte do sklenice.
- Pokud je dresink příliš hustý, přilijte ještě trochu vody, abyste dosáhli konzistence vhodné ke stékání.