Smažené kalamáry – rychlý domácí recept
Luxusní rychlá večeře, kterou potěšíte každou návštěvu. S jednoduchou rajčatovou...
Mořské plody, které byly k dispozici pouze v přímořských oblastech, jsou v současné době velmi dobře dostupné téměř všude. Mořské plody se dají sehnat jak čerstve zachlazené, tak i mražené.
Příprava mořských plodů je, ačkoliv to tak nevypadá, velmi jednoduchá a především rychlá. Mořské plody by se měly servírovat nepřeplácané, bez nějakých marinád, postačí pouze bylinky a citronová nebo limetková šťáva.
Mezi nejoblíbenější mořské plody patří krevety, které se dají udělat samotné nebo se špagetami. Krevety se také dají naložit i do chilli a jsou tak velmi pikantní.
Dalšími, už ne tolik oblíbenými, mořskými plody jsou chobotnice či kalamáry, které se dají smažit a podávat tak s hranolkami nebo se salátem a dressingy či dipy.
Smažené kalamáry – rychlý domácí recept
Luxusní rychlá večeře, kterou potěšíte každou návštěvu. S jednoduchou rajčatovou...
Jak připravit kalamáry – návod, recept
Jedná se o vynikající, velmi snadný, rychlý, ovšem poněkud dražší recept....
Bouillabaisse – recept
Bouillabaisse je tradiční provensálská rybí polévka, původem z přístavu města Marseille....
3 ústřice do skla
Ústřice obsahují řadu zdraví prospěšných látek, např. jód, sodík, vápník, draslík,...
Krevety aglio olio
Mnoho lidí mořské plody buď miluje nebo nenávidí. Tak nějak nic mezi tím. Od nenávisti k...
Mušle svatého Jakuba – recept
Mušle svatého Jakuba jsou klenot. A taky se podle toho odvíjí cena. A nebojte, není to...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang