Mexické fazole
Ingredience: 40 dkg mražených fazolek 15 dkg syrového mletého masa 10 dkg...
Pod pojmem minutky si každý představí, a to především z restaurací, smažený řízek z drůbežího masa nebo klidně i různé druhy omáček.
Avšak pravda je, že minutky jsou v gastronimii pokrmy, které je možné připravit do 30 minut. U těchto pokrmů nejde pouze o rychlost, jakým je jídlo připravené, ale také o jednoduchou přípravu. Díky tomu se minutky hodí pro začátečníky.
Minutkami často bývá grilované maso, grilované ryby, grilované sýry, zelenina nebo i ovoce. Také různé druhy masa, ze kterých lze připravit rychle steaky nebo různé medailonky. K tomu se skvěle pak hodí různé omáčky nebo dipy, pečivo nebo přílohy, které mohou být i v podobě hranolek.
Mexické fazole
Ingredience: 40 dkg mražených fazolek 15 dkg syrového mletého masa 10 dkg...
Recept – pohanka s houbami a kuřecím masem
Ingredience: pohanková lámankasušene...
Recept – kapusta na smetaně
Ingredience: 1 hlávka kapusty5 lžic zakysané smetanylžíce...
Recept – kari kostky
Ingredience: 450 g kuřecích prsíček4 lžičky kari koření1 cibule2-3 stroužky česneku3...
Hubník – Recept
Ingredience 5 housek (1 rohlík na jednu osobu)čerstvé houbymlékocibulekousek salámu...
Vepřové nakládané řízečky – Recept
Ingredience 1 kg vepřové kýty1-2 vejce1 lžíce majoránky1 hlavička česnekusůl,...
Grilované vepřové řízky se sýrem – Recept
Ingredience 4 vepřové řízky4 plátky sýra typu ementál20 g olejetatarská...
Anglický vepřový řízek – Recept
Ingredience 4 plátky z vepřové kýtysůl4 plátky šunky4 vařená vejce4 vejcehladká...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang