Mexická Crema je zahuštěná smetana, která se používá na tacos a polévky. Je krémová a lehce pikantní a snadno si ji připravíte doma.
Příprava
- Příprava: 2 dny
- Vaření: 0 minut
- Celkem: 2 dny
- Počet porcí: 1 šálek
Ingredience
- 1 šálek husté smetany ke šlehání
- 1 lžíce obyčejného jogurtu
- 2 lžičky limetkové šťávy
- ⅛ lžička soli
Postup
- V uzavíratelné nádobě smíchejte smetanu a jogurt.
- Přikryjte a nechte stát při pokojové teplotě 36 až 48 hodin, dokud krém nezhoustne.
- Vmíchejte limetkovou šťávu a sůl.
- Ochutnejte a podle potřeby upravte množství limetky.
- Mexická Crema vydrží v chladničce až 2 týdny a v chladu bude dále houstnout.