Recept na Char Siu
Char Siu je vepřové maso na grilu připravované nejčastěji v čínských restauracích s...
Vepřové maso je jedním z nejvíce využívaných tzv. červených mas na celém světě, především v Asii. Z vepřového masa se navíc připravují také různé uzeniny, jako jsou párky, šunky, slaniny nebo klobásy.
Vepřové maso je také plné vitamínů a minerálů. Nejvíce využívaným způsobem zpracování vepřového masa je pečení, kdy je důležité maso poctivě podlévat, aby se nevysušilo a bylo šťavnaté a z výpeku se pak dá připravit skvělá omáčka. Mezi oblíbené části masa patří vepřová panenka, kýta, bůček či pečeně.
Vepřové maso je nejčastěji připravováno v podobě minutek, jako jsou řízky z kýty nebo medailonky z panenky, které mohou být podávány s hranolkami a domácím dipem. Hojně se z vepřového masa připravují také různé omáčky.
Recept na Char Siu
Char Siu je vepřové maso na grilu připravované nejčastěji v čínských restauracích s...
Snadný recept na pečenou vepřovou panenku
Chcete si doma připravit lahodnou a křehkou vepřovou panenku? Ukážeme vám jednoduchou a...
Recept na pomalu smažený vepřový bůček
Pomalu smažený vepřový bůček je lahodnou pochoutkou, která zaručeně zachutná i těm,...
Maďarské škvarkové pagáče a fazolová polévka
Palačinky a fazolová polévka, smažené kuře a pak pohoštění na rodinných oslavách –...
Nejlépe umějí grilovat muži?
U grilování je kouř, horko a při malé nepozornosti hrozí popálení. Takže maminky mohou...
Čínské salátové závitky recept
Čínské salátové závitky mohou být nejen skvělým předkrmem, ale také báječnou lehkou...
Recept na vepřovou panenku s medovo-česnekovou omáčkou
Vepřová panenka je jako kuřecí prsa – jde o libový, křehký kus masa, a když se správně...
Pečená vepřová panenka – recept
Recept na šťavnatou vepřovou panenku s voňavým česnekem, rozmarýnem a vínem. Vepřovou...
Recept na snídaňové masové placičky
Domácí snídaňové placičky z mletého vepřového masa, hnědého cukru a šalvěje...
Jednoduchý recept na křehká žebírka
Ta nejkřehčí a nejchutnější žebírka, jaká jste kdy jedli. Postupujte přesně podle...
Recept na špagety s masovými kuličkami
Příprava Příprava: 20 minut Doba vaření: 40 minut Počet porcí: 4 Obtížnost:...
Recept na zelné závitky
Jednoduchý recept na zelné závitky ochucené koprem. Ingredience 1 hlávka zelí250 g...
Červené fazole s rýží a nakládaným vepřovým – recept
Máte chuť na rýži a fazole, ale pikantní chilli con carne není právě vaším šálkem...
Recept na tradiční švédské masové kuličky
Zachutnaly vám na nedávných nákupech výtečné švédské masové kuličky? S naším...
Vepřový vývar – nejlepší recept
Proč vepřový vývar? Vepřové kosti z pastevního chovu jsou levnější než kosti z...
Recept na trhané vepřové maso
Tato odlehčená verze americké klasiky je skvělou náhradou klasického mletého masa do...
Recept na vepřovou pečeni s křupavou kůží
Tento klasický recept na vepřovou pečeni s lahodně křupavou kůžičkou je skvělý pro...
Vepřová panenka – recept
Vepřová panenka je dlouhý, úzký, vykostěný kus masa, který pochází ze svaloviny podél...
Pečený vepřový bůček
Ne nadarmo je vepřový bůček tak ceněný po celém světě - splňuje všechny požadavky na...
Srbské rizoto z mletého masa – nejlepší recept
Srbské rizoto z mletého masa je jednoduchý pokrm, který lze připravit na jedné pánvi. Na...
Snadná pečeně z žebírek
Je to snadné a vynikající a nikdy nezůstanou žádné zbytky. Nejlepší žebírka jsou...
Sendvič s vepřovou panenkou – recept
Báječný sendvič amerického stylu se šťavnatou vepřovou panenkou v křupavém obalu....
Nejlepší lasagne
Příprava: 1 hodinaVaření: 3 hodiny a 10 minutKategorie: SnadnéPorcí: 8 Ingredience na...
Vepřová panenka na grilu v alobalu – recept na grilovanou panenku
Grilování je českým národním sportem, stejně jako pojídání vepřové panenky. Proč...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang