Recept na klobásy Wonton Stars
Tyto efektně vypadající předkrmy jsou ideální pro pohoštění velkých skupin. Roztomilé...
Vepřové maso je jedním z nejvíce využívaných tzv. červených mas na celém světě, především v Asii. Z vepřového masa se navíc připravují také různé uzeniny, jako jsou párky, šunky, slaniny nebo klobásy.
Vepřové maso je také plné vitamínů a minerálů. Nejvíce využívaným způsobem zpracování vepřového masa je pečení, kdy je důležité maso poctivě podlévat, aby se nevysušilo a bylo šťavnaté a z výpeku se pak dá připravit skvělá omáčka. Mezi oblíbené části masa patří vepřová panenka, kýta, bůček či pečeně.
Vepřové maso je nejčastěji připravováno v podobě minutek, jako jsou řízky z kýty nebo medailonky z panenky, které mohou být podávány s hranolkami a domácím dipem. Hojně se z vepřového masa připravují také různé omáčky.
Recept na klobásy Wonton Stars
Tyto efektně vypadající předkrmy jsou ideální pro pohoštění velkých skupin. Roztomilé...
Recept na mile high green chili
Zelené chilli je v Coloradu oblíbené a vždycky se líbí návštěvníkům z jiných států....
Recept – vepřový guláš
Vepřový guláš je tradiční a lahodný pokrm, který pochází z české a středoevropské...
Recept na mexické Carnitas v pomalém hrnci
Milujete mexickou kuchyni? Pak si jistě pochutnáte na těchto lahodných Carnitas, které...
Recept – vepřová roláda
Vepřová roláda je lahodný pokrm, který kombinuje šťavnatou vepřovou panenku s aromatickou...
Rychtářský řízek – Recept
Rychtářský řízek je vynikajícím pokrmem, který si může vychutnat celá rodina. Toto...
Vepřový steak – Recept
Vepřový steak je klasický pokrm, který se připravuje již desítky let. Oblíbili si ho jak...
Recept – vepřová roláda z plece
Vepřová roláda je jednoduchý, ale elegantní pokrm, který se připravuje tak, že se tenký...
Bůček paprikový studený – Recept
Paprikový bůček je pokrm plný chuti a vůně, který jistě potěší milovníky pikantních...
Recept – zapečené špagety
Zapečené špagety jsou oblíbeným jídlem mnoha lidí po celém světě. Tento jednoduchý a...
Zabijačková polévka z tlačenky
Zabijačková polévka je tradiční český pokrm z uzených klobás, jelita, zeleninového...
Čevabčiči z vepřového masa – recept
Čevabčiči (čevapčiči) je pokrm, který je u nás poměrně oblíbený. Často se ovšem...
Masová pomazánka – recept
Masová pomazánka patří k oblíbeným pokrmům v Česku. To není divu, protože je to...
Krumlovský drak – recept
Původu tohoto receptu se asi nedopátráme, ale jedno je jisté, jedná se o pikantní placičky...
Recept na nejlepší šunkové kuličky
Pokud máte rádi sladkou chuť, bude se vám líbit. Karbanátky budou po upečení díky...
Recept na nejlepší plátky z vepřového bůčku
Nic nechutná lépe než křehký vepřový bůček s lepkavou barbecue omáčkou. Grilujte ho,...
Recept na nejlepší vepřový řízek
Německý vepřový řízek je snadný recept, který se skvěle hodí pro náročné všední...
Pečená vepřová krkovice – recept a tipy, co uvařit
Vepřová krkovice má trochu vyšší obsah tuku, ale právě díky tomu je velmi chutná a...
Boloňské špagety – s pravou boloňskou omáčkou – recept
Pravá boloňská omáčka se připravuje až 2,5 hodiny, takže je potřeb naplánovat si...
Vepřo, knedlo, zelo – recept
V českých kuchyních neexistuje větší klasika. Zároveň si tento poklad nelze dát nikde...
Nejlepší pravý segedínský guláš – recept
Čas od času přijde chvíle na pořádný guláš. Za ten segedínský mohou být Češi...
Vepřový guláš – nejlepší recept
Nic nepotěší tak, jako dobrý guláš z vepřového masa. Varianta s vepřovým masem výrazně...
Pštrosí vejce – recept
Když se řekne „pštrosí vejce“, většině lidí se zřejmě vybaví velké, živinami...
Vepřová pečeně – nejlepší recept
Voňavá vepřová pečeně patří k nejlepším jídlům, které lze nabídnout hostům....
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang