Halušky se zelím a uzeným masem
Halušky se zelím a uzeným masem jsou typický pokrmem slovenské kuchyně. Svou oblibu si...
Uzené maso je velmi specifické, a to především díky své chuti. Nejoblíbenějším druhem je vepřové maso, avšak oblíbené jsou také uzená kuřata či uzené ryby, jako je především makrela.
Uzené maso je také oblíbené i do polévek, které se nejvíce využívají s rýží, jako zahušťovadlem. Uzené maso bývá podáváno nejčastěji s bramborovými knedlíky a zelím či špenátem a oblíbené je také na Nový rok, kdy je doplněné o čočku a vejce.
Halušky se zelím a uzeným masem
Halušky se zelím a uzeným masem jsou typický pokrmem slovenské kuchyně. Svou oblibu si...
Kramfleky – Recept
Brambory jsou levné, hojné a snadno skladovatelné, což z nich činí základní surovinu pro...
Pěna z uzeného masa s multicereálním croissantem
Není sice z nejfotogeničtějších, to ale spraví pár kyselých okurek nebo něco...
Recept na krocana z udírny
Naučte se udit krocana podle tohoto skvělého receptu. Je téměř nemožné připravit velkého...
Recept – zapékaný květák
Ingredience: 1 květák3 rajčata200 g uzeného drůbežího masa150 g strouhaného sýra¼ l...
Recept na trhané uzené vepřové maso
Tento recept na uzené vepřové maso je správným způsobem uzení vepřové plece s...
Pravé francouzské brambory – nejlepší recept
Francouzské brambory vděčí za svůj prapůvod zemi galského kohouta, ovšem pouto s Francií...
Recept – kysané zelí zapečené s uzeným bůčkem
Ingredience: 500 g kyselého zelí200 g uzeného bůčku4 plátky šunky60 g oleje1 mrkev1...
Recept – francouzské brambory
Ingredience: 1 kg brambor200 – 250 g uzeného masa, salámu, špekáčků nebo točeného...
Recept – bosáky
Ingredience: 5 velkých brambor5 rohlíků1 vejce5 lžic polohrubé moukysůlkysané...
Recept – bramborové knedlíky plněné uzeným masem se zelím
Ingredience: 1 sáček bramborových knedlíků v prášku 2 menší vařené brambory ve...
Recept – kapusta zapečená s krůtím masem po maďarsku
Ingredience: 750 g kapusty150 g krůtího masa50 g anglické slaniny100 g vařeného uzeného...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang