Recept na sendvič v pomalém hrnci
Lahodný sendvič s francouzským dipem, ke kterému se skvěle hodí...
Hovězí maso, nebo-li také červené maso, je velmi bohaté na různé vitamíny, bílkoviny a minerály, kterými jsou především železo a zinek. Do kategorie hovězího masa spadá maso z býků, volů, krav a jalovic, kdy výbornou chuť masu dodává množství tuku v něm obsaženém.
Z hovězího masa se připravují ty nejsilnější a nejchutnější vývary a případně z nich poté další jiné polévky či omáčky. Hovězí maso je nejlepší volbou pro svíčkovou omáčku, rajskou omáčku, koprovou omáčku a mezi přední a ty nejvíce oblíbené omáčky patří hovězí guláš.
Hovězí maso také může mít podobu i mletého masa, které je výborné do boloňské omáčky na špagety nebo do hamburgerů. Hovězím steakem nepohrdne málo kdo, obzvlášť, pokud je kvalitně a precizně ugrilovaný přesně podle chuti strávníka.
Recept na sendvič v pomalém hrnci
Lahodný sendvič s francouzským dipem, ke kterému se skvěle hodí...
Recept na zdravý pastýřský koláč
Tento zdravý pastýřský koláč neboli Shepherd’s Pie obsahuje olivový olej místo másla,...
Recept na burgery s modrým sýrem
Pikantní a krémové chuť modrého sýra se přirozeně hodí k hovězím hamburgerům....
Jak uvařit flank steak – recept
Naučte se, jak připravit flank tak, že ho zjemníte drobnými řezy a poté osmažíte na...
Recept na nejlepší maďarský guláš
Tento recept na maďarský guláš je pikantní způsob úpravy dušeného hovězího masa. Lze ho...
Recept na nejlepší steakové burritos
Přinášíme vám recept na steakové burrito inspirovaný sanfranciskými super burritos, které...
Recept na zdravou sekanou
Tento recept na zdravou sekanou je zjednodušenou verzí oblíbeného rodinného...
Recept na jednoduché ragú
Masová, česneková dobrota, není nic jednoduššího a chutnějšího než toto jednoduché...
Recept na nejlepší cuketové lasagne
Věděli jste, že lasagne můžete připravit tak, že nudle nahradíte plátky cukety? Chutný...
Recept na lilkové lasagne
V tomto receptu na lilkové lasagne se místo těstovin používá lilek a připravuje se tak...
Recept na nejlepší svíčkovou pečeni s bylinkami
Tato pečeně ze svíčkové je intenzivně ochucená domácí bylinkovou pastou, která potěší...
Hovězí dušené v pomalém hrnci – recept
Hovězí dušené v pomalém hrnci je snadný a chutný způsob, jak s minimálním úsilím...
Recept na pikantní chilli
Pikantní chilli, aromatický a robustní pokrm, si získal oblibu po celém světě pro svou...
Recept na lahodné grilované hamburgery
Vyzkoušejte tento snadný recept na grilované hamburgery, které budou šťavnaté a kouřové....
Recept na steakové kousky
Tyto steakové kousky podávejte jako hlavní chod s oblíbenou přílohou, nebo jako chuťovku k...
Recept na sendvič pastrami ve francouzském dipu
Sendviče French Dip se připravují snadněji, než si myslíte. Určitě k nim vyzkoušejte...
Recept na chilli bez fazolí
Chilli bez fazolí obsahuje spoustu konzervovaných rajčat a cibule. Skvělé je podávané s...
Recept na mini masové bochánky (sekanou)
Tento recept na mini sekanou je rychlý a snadný na přípravu. Kečup a hnědý cukr dodávají...
Recept na nejlepší sladkokyselé karbanátky
Lahodné sladkokyselé karbanátky z ingrediencí, které máte vždycky doma. Jednoznačný...
Recept na dikobrazí karbanátky
Tyto dikobrazí karbanátky jsou velice výborné a pochutná si na nich celá Vaše...
Recept na hovězí jazyk se žampiony
Podle tohoto jednoduchého receptu na hovězí jazyk získáte křehké maso, které se rozplývá...
Hovězí maso v mrkvi – Recept
Hovězí maso a mrkev jsou jedny z nejoblíbenějších ingrediencí v kuchyni po celém světě....
Recept na hovězí steak s česnekovým máslem
Příprava hovězího steaku s česnekovým máslem je velmi jednoduchá a pochutná si na něm...
Masová pomazánka – recept
Masová pomazánka patří k oblíbeným pokrmům v Česku. To není divu, protože je to...
© 2024 receptik.cz | Nakódoval Leoš Lang